Paco (bemiddeling)

 

Paco is een lieve hond, die nu ruim 4 jaar oud is. Hij is geboren in augustus 2015. Het is een zwart witte Drentse patrijs. Paco is hier in dit asiel gekomen toen hij ongeveer anderhalf jaar oud was. Hij is toen vrij snel herplaatst maar helaas gaat het op dit moment niet meer op zijn huidige adres en proberen we via bemiddeling deze lieve kerel te herplaatsen.

Het is een actieve hond die zijn beweging nodig heeft, met de bal spelen vindt hij prachtig en dit kan hij ook een hele tijd volhouden. Hij is een echt groepsdier. Met andere honden kan Paco goed overweg. Alleen bij kleine honden is de klik er niet altijd. Wanneer de deurbel gaat blaft Paco en aan bezoek moet hij even wennen. Dit gaat vrij snel goed.

Waarom Paco een ander huisje zoekt is omdat hij niet zo gecharmeerd is van kleine kinderen. In het gezin waar Paco woont is een kindje aanwezig van 18 mnd. Dit is de reden dat hij helaas een ander baasje zoekt. Met oudere kinderen gaat het wel goed.

Paco heeft sinds 3 jaar epilepsie en wordt hij voor behandeld met Phenoral, 2 x daags. De kosten van deze medicatie is ongeveer €21,- per maand.

Mocht u belangstelling hebben voor Paco moet u even bellen met het asiel voor het nummer waar Paco verblijft.

(Paco verblijft in Norg (Drente))

 

Ga terug naar het Honden overzicht.